tiistai 12. marraskuuta 2019

Tulevan toimitusjohtajan terveiset

Hei,
olen Rami Luomanpää ja aloitan vuoden 2020 alussa SUHK:n uutena toimitusjohtajana.
Lukion ja liikunnanohjaajakoulutuksen jälkeen työskentelin kymmenen vuotta päätoimisesti jalkapallon parissa. Rakkaus jalkapalloon on säilynyt noista päivistä lähtien ja olenkin ollut mukana valmentamassa miesten joukkueita aina 1. divisioonaan saakka. Tällä hetkellä valmennan harrastukseksi 13-vuotiaan poikani joukkuetta. Seuraan Liverpoolin pelejä aina kun aikaa riittää ja teen joka talvi vähintään yhden laskettelureissun. Lisäksi intohimoni on hyvä ruoka, ja kokkailujani voi seurata Instagram-tililtäni @rami_luom aihetunnisteella #mieskokkaa.
Viimeiset kymmenen vuotta työurastani toimin lasten terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia edistäneen WAU ry:n toiminnanjohtajana. Noiden vuosien aikana liikutimme lapsia yli miljoonan tunnin verran ja organisaatio kasvoi muutamasta ihmisestä suureksi valtakunnalliseksi toimijaksi, jossa oli mukana tuhansien lasten lisäksi satoja ammattilaisia.
Kahden mahtavan lapsen kasvattaminen, valmennustyö, vapaaehtoisten johtaminen, työ WAU ry:ssä ja johtajana kouluttautuminen (JET) antavat hyvän pohjan tulevalle työlle SUHK:ssa. Jo vuosikausia mottonani ollut “Huonossakin repussa voi olla hyvät eväät” on saanut uusia, monivivahteisempia merkityksiä iän ja kokemuksen karttuessa. Pienillä resursseilla toimivien organisaatioiden johtaminen, joissa yhdessä tekemällä on saavutettu merkittäviä tuloksia, ovat kokemuksia ja vahvuuksia, joita pystyn hyödyntämään tulevassa tehtävässä.
Tulen SUHK:ssa keskittymään erityisesti ammatinharjoittajien hyvinvoinnin, työn merkityksellisyyden ja osaamisen kehittämiseen, jonka uskon tulevaisuudessa näkyvän ulospäin parempina asiakaskohtaamisina. Yhdessä asiakkaiden ja ammatinharjoittajien kanssa pystymme viemään SUHK:n toiminnan uudelle tasolle. Odotan työn alkamista innoissani! You'll never walk alone.
Rami

Ei kommentteja: