torstai 7. marraskuuta 2019

Tervetuloa taloon, uusi toimitusjohtaja Rami Luomanpää!

Eilen pidetyssä infotilaisuudessa kerroimme SUHKin tekijöille organisaation muutoksesta, jonka johdosta uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.1.2020 alkaen Rami Luomanpää. SUHK konserni on laajentunut merkittävästi perustamisvuodesta 2005. Tuolloin yritys toimi vielä toiminimellä ja kahden tekijän voimin, palveluna urheiluhieronta. Nyt toimipisteitä on pääkaupunkiseudulla yhteensä seitsemän, konserniin kuuluu kolme yritystä, ammatinharjoittajia on mukana 81 ja palvelutarjonta huomattavasti laajempi.

SUHKin sisäinen viesti on johdon suuntaan ollut selkeä, vaikka kaikki tekijät toimivat ammatinharjoittajina on panostettava täysin uudella tavalla henkilöstön johtamiseen. Nyt viimeistään oli aika palkata SUHKiin henkilö, jolla on vahva osaaminen henkilöstön johtamisesta ja myös kokemusta valtakunnallisesti toimineen WAU ry:n toiminnan pyörittämisestä.

”Ramin palkkaaminen on iso askel meille ja erityisesti pyrkimyksenä on osoittaa kaikille nykyisille tekijöille, kuinka tärkeänä pidämme kommunikointia heidän kanssaan. Yrityksen laajentuminen ei saa olla pois kenenkään yksittäisen tekijän osalta, vaan tarvitsemme tähän tällä hetkellä osaamista ja apua. Ramin kokemus kasvattaa jalkapallon puolella harraste seurasta ammattilaisia tai rakentaa nollasta valtakunnallisesti toimiva hyväntekeväisyysjärjestö on osoittanut meille, että hänen osaamistaan voimme hyödyntää myös SUHKilla.” Sanoo yrityksen perustaja Jari Antikainen.

SUHKin nykyinen toimitusjohtaja Petter Meyer siirtyy hallituksen jäseneksi ja on edelleen aktiivisesti mukana kehittämässä yhtiön toimintaa.


Ei kommentteja: