torstai 10. tammikuuta 2013

Mobiilisovellukset ovat nyt täällä!

Tästä eteenpäin pystyt varaamaan aikasi vieläkin helpommin hierontaan missä tahansa ja milloin tahansa. 

Espoon Urheiluhierontakeskuksen omat mobiilisovellukset ja niiden BETA-versiot ovat ladattavissa nyt niin Androidille kuin IOS -järjestelmille. Nokian ystäviä hemmotellaan kahden viikon sisällä kun hyväksyntä Microsoftilta saadaan, joten olkaahan kärsivällisiä. Sovelluksissa on jonkin verran eroavaisuuksia järjestelmästä riippuen, mutta perusajatus on sama.

iOS sovellus:

https://itunes.apple.com/fi/app/espoon-urheiluhierontakeskus/id586935145?mt=8&uo=4

Android sovellus:

http://play.google.com/store/apps/details?id=eneroc.euhkHuomioithan, että sovellus tekee todellisia varauksia valitsemiesi tietojen perusteella!

Sovelluksen käyttö on erittäin helppoa: Sinun tulee ainoastaan valita haluamasi:
- toimipiste
- hoito
- ajankohta (sovellus ehdottaa vain vapaita aikoja)
- syöttää nimesi ja puhelinnumerosi (ensimmäisellä varauskerralla)

Varauksesta, sekä lopullisesta varauksen vahvistuksesta tulee sinulle tieto joko sähköpostiin tai puhelimeen. 

Samaan aikaan uudistamme Webbi-sivujamme, joten älkää yllättykö jos hetkenä minä hyvänsä selaimen ulkoasu onkin täysin muuttunut. Muutoksella pyrimme selkeyttämään asiointia sivustolla, sekä parantamaan informaation kulkua. Olethan siis tarkkana, että asioit oikean yrityksen sivustolla ;) Toivomme teiltä palautetta mobiiliversioiden käytöstä, sekä uudistetuista internet-sivuista kunhan tulevat käyttöön.

Helpompaa ja mukavampaa asiointia toivotellen!

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Olisi hyvä, kun mobiilipalvelussakin voisi valita hierojan. Nyt sieltä voi valita vain toimipisteen ja ajan, mutta hierojan nimi selviää vasta vahvistusviestistä

Jari Antikainen kirjoitti...

Hei,

Mobiilisovelluksiin on tulossa hierojan valinta seuraavassa päivityksessä. Muutenkin uusia ominaisuuksia tulee lisää kun hyväksynnät päivityksistä saadaan.

Yst. Terv.

Jari Antikainen
EUHK