maanantai 9. lokakuuta 2017

Raskaushieronta palvelu on nyt täällä!

Raskaus on naiselle luonnollinen olotila, joka kuitenkin saattaa tuoda tullessaan monenlaisia uusia tuntemuksia omassa kehossa. Raskauden myötä muuttuva kehon painopiste aiheuttaa usein lihasjännityksiä ja kiputiloja erityisesti lantion ja alaselän alueelle, sekä niska-hartiaseudulle. Raskausajan hieronnalla voidaan löytää näitä ongelmakohtia ja hoitaa niitä äidille miellyttävissä asennoissa.
Raskaushierontaa meillä tekevät tähän erityisen koulutuksen käyneet tekijät, joilta voit tarvittaessa kysellä lisää askarruttavista asioista. Raskaushieronta sopii myös erityisen hyvin juuri synnyttäneille ja meille voit ottaakin vauvan mukaan turvallisin mielin tullessasi hoitoon.

Pidemmässä 90min raskaushieronnassa hoidetaan tuleva äiti päästä varpaisiin. Lyhyemmässä 60min raskaushieronnassa voidaan keskittyä joihinkin ongelma kohtiin esimerkiksi alaraajojen turvotukseen tai niska-hartiaseudun jännittyneisyyteen. Voit myös edelleen varata ajan tavalliseen urheiluhierontaan ollessasi raskaana, mutta huomioithan että silloin käytössä ei ole välttämättä raskaushieronnassa käytettävä välineistö, kuten erityistyynyt.

Raskaushieronta antaa äidille ja vauvalle erityisen mielihyvän kokemuksen ja mahdollisuuden rauhoittua, sekä valmistautua tulevaan, jonka vuoksi se onkin loistava lahjakortti-idea!

Tällä hetkellä raskaushierontaa tekevät henkilöt löydät toimipisteittäin Henkilöstö-osioista TÄÄLTÄ

Raskaushieronta 90min 80€
Raskaushieronta 60min 62€


Ei kommentteja: