maanantai 22. marraskuuta 2010

Joulu tulee!

Hyvä asiakkaamme,

Espoon Urheiluhierontakeskus avaa uuden toimipisteen KIVENLAHTEEN vuoden vaihteessa.
KIVENLAHDEN palvelut tulevat olemaan samat kuin SUOMENOJALLA ja voit jatkossa käyttää ostamasi Lahja- tai Sarjakortit kummassa toimipisteessä sinulle parhaiten sopii!

Ensimmäisen käyntikerran tutustumistarjouksena Kivenlahdessa on
45min urheiluhieronta 29€!
_______________________________________________________

 JOULUTARJOUS (voimassa 31.12.2010)

3x45min urheiluhieronta 99,00€ (norm. 117,00€)

Tarjouksen voi käyttää myös lahjakortin hankintaan. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Voit tilata lahjakortin suoraan kotiisi lähettämällä sähköpostin osoitteeseen info@euhk.fi.

Mainitsethan: nimesi, lahjakortin ja laskun toimitusosoitteen, palvelun (esim.3x45min urheiluhieronta)


YSTÄVÄLLISIN JOULUTERVEISIN,

Espoon Urheiluhierontakeskus

tiistai 16. marraskuuta 2010

Poikkeus aukiolo-ajat 19.-20.11.

Kuten kaikissa työyhteisöissä, niin myös meillä, pidetään pikkujoulut tulevana viikonloppuna. Tästä joutuen Suomenojan toimipiste on suljettuna perjantaina 19.11 klo: 15.00 eteenpäin. Seuraavan kerran palvelemme teitä jälleen sunnuntaina 21.11.

Mukavaa pikkujouluaikaa kaikille!!

Kivenlahti päivitys

Viime viikolla piipahdittiin Kivenlahdessa palaveeraamassa ja suunnittelemassa ikkunateippauksia, jotka pitäisi saada ennen pakkasia laitettua. Remontti on vielä vaiheessa, mutta etenee kuitenkin! Ulkoa napattiin muutama kuva, ei mitään ihmeellistä. Mutta ehkä joku tunnistaa liiketilan? Ennen meitä samaisissa tiloissa toimi Soukan Pieneläinklinikka. Vastapäätä löytyy mm. neuvola, terveysasema ja R-kioski. Ja viereisestä talosta muuten aivan mainio Kahvila!


Kivenlahden uusi toimipiste.

Hierontapöydät, 4kpl, on jo tilattu ja muutenkin valmistelut ovat jo kovassa vauhdissa. Paljon on tietysti asioita, joita voi tehdä vasta kun saadaan tilat sisältä valmiiksi. Sisustaminen saa mm. odottaa kunnes näkee lopullisen hoitohuoneiden koon.

Tie jatkuu suoraan kohti merenrantaa.

Tällä viikolla olisi tarkoitus suunnitella avajaiset ja tiedossa on ainakin Loistavia avajaistarjouksia!! Kannattaa siis tulla hyödyntämään. Jatkossahan voit käyttää meiltä ostamasi Sarja- tai Lahjakortit kummassa toimipisteessä tahansa.

Ja ovi avoinna, ikäänkuin toivottamassa  KAIKKI Tervetulleiksi!


Valmistelut siis jatkukoon!

maanantai 8. marraskuuta 2010

Lisää toimitilaa

Espoon Urheiluhierontakeskus avaa uuden toimipisteen Kivenlahden merellisiin maisemiin!
Tällä hetkellä tilat ovat täysremontissa ja tarkka aukeamispäivä on vielä auki. Toivotaan kuitenkin, että valmista saadaan viimeistään vuodenvaihteessa. Jatkossa Kivenlahdessa asiakkaille on tarjolla samat palvelut kuin Suomenojallakin. Yrityksen nettisivut ovat samat, joista voit kätevästi valita kumpaan toimipisteeseen tahdot varauksen tehdä.
Kuvia ja yhteystietoja tulee, kunhan saadaan ;)

keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Marraskuun kuulumisia

Marraskuussa on jälleen tuloillaan ISÄNPÄIVÄ!

Muista hankkia isänpäivälahja ajoissa. Meiltä saat ostettua hierontalahjakortin haluamallesi ajalle.

Pidämme torstaina 11.11. Suomenojalla Avoimet ovet klo:17-20 välisenä aikana. Silloin on hyvä aika tulla hakemaan lahjakortti paikanpäältä. Tarjolla on myös mm. glögiä, hierontatarjouksia, sekä pieni yllätys lahjakortin ostajille!


TERVETULOA UNOHTAMAAN RÄNTÄSADE!!